Open House Days

Gezien de situatie rond het coronavirus zien wij ons genoodzaakt om Open House Day op zaterdag 14 maart te annuleren. Alle informatie over de opleiding vindt u hier. Mocht u nog bijkomende vragen hebben, contacteer ons via careers@tui.be.

Zaterdag 15 februari en 14 maart 2020

We nodigen je graag uit op onze Open House Days. Ontvang meer informatie over de pilotenopleiding.

Tijdens deze dagen ontvang je informatie over de training, gevolgd door een receptie waarbij je in contact kan komen met huidige studenten, piloten, trainers en medewerkers van het HR-departement.

Praktisch

Datum:  zaterdag 15 februari of zaterdag 14 maart 2020
Locatie: Zaventem – Nationale Luchthaven van Brussel 40P, 1930 Zaventem

Iedere dag gaan er vier sessies door. Om 10 uur start een Nederlandstalige en Franstalige sessie, we verwachten dat deze eindigen omstreeks 12 uur. Om 14 uur start opnieuw een Nederlands- als Franstalige sessie. We verwachten deze te beëindigen rond 16 uur.

We vragen aan alle gasten om zich in te schrijven én om minstens een kwartier voor start van het event aanwezig te zijn in het gebouw.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De trein komt toe in het station van Brussels Airport, in de kelderverdieping -1. Hierna wandel je naar het gebouw van TUI.
Ga naar de aankomsthal (Brussels Airport +1) en wandel langs het Sheraton-hotel naar het gebouw van TUI. Er zullen wegwijzers worden voorzien.

Let op: Je dient een diablopas aan te kopen voor het pendelen naar én van Brussels Airport. Meer informatie via www.nmbs.be.

De bussen komen toe aan Brussels Airport op het gelijkvloers. Vanaf hier dien je te wandelen naar het gebouw van TUI. Meer info via www.delijn.be of www.MIVB.be

Wagen

Het gebouw van TUI is makkelijk bereikbaar. Vanaf de Brusselse Ring volg je de verkeersborden Brussels Airport.

In de meeste GPS-systemen, kan je de luchthaven vinden onder POI (Points Of Interest). Het adres van de luchthaven is A201/Vilvoordelaan te 1930 Zaventem of je kan ook altijd het adres van het TUI-bureau invoeren en dat is Nationale Luchthaven van Brussel 40P, 1930 Zaventem.

Meer informatie over parkeren aan de luchthaven, vind je terug op de website van Brussels Airport: https://www.brusselsairport.be/nl/passngr/parking/carparks-rates. Er is geen parkeergelegenheid voor het TUI-gebouw.

Inschrijven

Gezien de situatie rond het coronavirus zien wij ons genoodzaakt om Open House Day op zaterdag 14 maart te annuleren. Alle informatie over de opleiding vindt u hier. Mocht u nog bijkomende vragen hebben, contacteer ons via careers@tui.be.