Ontmoet onze mensen

Akshay, Software Developer

 

“Er wordt heel veel aandacht besteed aan de groei van de organisatie, maar evenzeer aan de individuele medewerkers. De begeleiding en betrokkenheid binnen TUI is enorm.”

 

Lees meer…

Andra, Cabin Crew

 

“Ik word nog vaak emotioneel wanneer een passagier ons uitgebreid bedankt voor de goede, aangename vlucht. Elke keer denk ik: “Daar doe ik het voor!””

 

Lees meer…

Arne, Multi-Crew Licence Programma

 

“Het is niet te onderschatten en hard werken, maar eens je in de cockpit zit en een prachtige zonsopgang ziet, weet je waarom je dit allemaal doet!”

 

Lees meer…

Bert, Business Controller

 

“Het management en de direct vinden het belangrijk om alle medewerkers op de hoogte te houden. Dit toont aan dat men om de medewerkers geeft.”

 

Lees meer…

Ciel, Desktop Support Analyst

 

“Wie krijgt niet graag eens een complimentje? De dankbaarheid van de collega’s die ik verder help, stel ik enorm op prijs!”

 

Lees meer…

Demi, Stagiaire

 

“Het aanbod aan stageplaatsen is heel groot. Bovendien krijg ik als stagiair heel veel mogelijkheden en kan je veel interessante dingen bijleren en meemaken.”

 

Lees meer…

Eefje, Customer Analyst

 

“Naast goede bedrijfsresultaten behalen, draagt TUI ook bij aan maatschappelijke initiatieven. Via de TUI Care Foundation kunnen de medewerkers een steentje bijdragen. Ons team hielp in Kaapverdië met het vrijlaten van kleine schildpadjes in zee.”

 

Lees meer…

Ilse, Commercial Manager Overland

 

“Ik hoop bij TUI mijn toerismecarrière te mogen afsluiten. Touroperating is wat ik altijd al heb gedaan en wat ik ook wil blijven doen. Binnen deze sector is TUI de enige in België op dergelijk internationaal niveau.”

 

 

Lees meer…

Jorina, Customer Service Agent Airportbalie

 

“Als WOW-ambassadrice probeer ik unieke, fantastische momenten te creëren. Ooit zei iemand tegen me dat dit het mooiste moment was uit zijn leven. Dat heeft me diep geraakt en zal ik nooit vergeten!”

 

Lees meer…

Lisanne, Customer Service Agent en Specialist Curaçao

 

“Je werkt hier als een hecht team dat voelt als familie. Doordat we zo’n toffe groep zijn, kunnen we onze ervaringen delen en steunen we elkaar. Op vrijdagnamiddag naborrelen op het strand is de perfecte afsluiter van een werkweek!”

 

Lees meer…

Louie, Vliegtuigtechnieker

 

“De voldoening die je krijgt wanneer een vliegtuig dankzij jou kan en mag vertrekken, is onbeschrijfelijk.”

 

Lees meer…

Nick, Travel Consultant / Shop Manager

 

“De doorgroeikansen en opleidingen die je hier krijgt, zorgen ervoor dat ik me voortdurend kan blijven ontwikkelen en ontplooien. TUI biedt een schitterende werkomgeving waarin er legio mogelijkheden zijn.”

 

Lees meer…

Rick, Project Manager TUI Aviation

 

“Binnen een internationale organisatie als TUI kan je ontzettend veel leren. Door de samenwerking met andere culturen, ontdek je nieuwe visies en inzichten.”

 

Lees meer…