Bert

Business Controller

Het management en de direct vinden het belangrijk om alle medewerkers op de hoogte te houden. Dit toont aan dat men om de medewerkers geeft.

Wat wordt er verwacht van een business controller?

Wij maken diverse rapporteringen klaar voor verschillende departementen, management en directie. Dit omvat informatie over verkoop, bijvoorbeeld hoeveel klanten, welke omzet, via welke kanalen… Maar daarnaast zijn er ook nog veel ad hoc vragen waarvoor wij rapporten verzorgen. Een andere grote brok is het voorspellen en budgetteren. We proberen in de toekomst te kijken en scenario’s uit te tekenen. Daarnaast zit ik ook vaak samen met de andere afdelingen om te kijken waar we kunnen bijsturen: leveren bepaalde vluchten voldoende op, moeten we extra toestellen inzetten, waarop moet marketing voornamelijk inzetten… Tot slot helpen bij collega’s met vragen over rapportering en Excel om voor hen bepaalde dingen te vereenvoudigen of automatiseren.

Wat vind jij hier zo boeiend aan?

Zoals je merkt komt er heel veel bij kijken en dat maakt het heel interessant en afwisselend. Daarnaast is het fascinerend om telkens te verbeteren en optimaliseren. We zijn continu op zoek naar betere opties. Het is ook leuk dat je appreciatie krijgt van de verschillende departementen waarvoor je iets hebt afgeleverd. Tenslotte draag je ook bij aan de groei van de onderneming, wat natuurlijk ook voor veel voldoening zorgt.

Wat maakt TUI een goede werkgever?

TUI is een betrouwbare en wereldwijde speler binnen een sector die blijft evolueren en veel potentieel heeft. Ook binnen TUI is er veel potentieel, mankracht en sterkte om onze positie in deze markt te blijven behouden. Daarnaast worden ook initiatieven georganiseerd om de medewerkers op de hoogte te houden van de situatie binnen het bedrijf. Dit is een goede manier om de medewerkers te informeren waar we nu staan, waar we naar toe willen, hoe ons bedrijf evolueert… Dit toont aan dat management en directie geeft om de werknemers.

Wil je ook deel uitmaken van TUI?
Bekijk onze vacatures hier!